Integritetspolicy

Vår webbplatsadress är: http://www.ekonomiverkstan.se.

Personuppgifter

När besökare lämnar sin e-post på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i formuläret samt besökarens personuppgifter vid en mejlkontakt.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver ett mejl eller skickar din e-post så kommer den informationen sparas så länge informationen är relevant för vår kontakt. Anledningen till detta är att underlätta framtida kommunikation.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto hos oss eller har skickat uppgifter kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

Uppgifter skickas till externa tjänster vid överrenskommelse. Detta kan vara sidor som Skatteverket eller ett bokföringsprogram.